Shopping Cart
0 item

You have no items in your shopping cart.

Magento Themes
Magento Themes
Magento Themes
Magento Themes

CCL Online Store

CCL Online Store

Mirësevini në Cosmos Computer Land, CCL Online Store

Cosmos Computer Land Operon në tregun shqipëtar, në fushën e elektronikës, që nga viti 2002.

Që në fillimet e aktivitetit të tij, në bashkëpunim dhe me partnerë të tij në Gjermani dhe USA i ka ofruar tregut tonë cilësinë më të mirë, markat më me emër në elektronikë, kompjutera desktop të rinj dhe të përdorur, printera, skaner, aksesorë nga më cilesorët.

Shënim

  • Të gjitha produktet e reklamuara në web-siten tonë kanë cmim të diskutueshëm në të mirën e asaj që ofron tregu.
  • Në Cosmos Computer Land do të mund të gjeni edhe me shumë artikuj që nuk janë të reklamuar në këtë faqe. 

 

Produktet më të reja ne CCL

Përfitoni nga çmimet më të mira në treg për produktet më cilesore që do gjeni!