Shopping Cart
0 item

You have no items in your shopping cart.

Magento Themes
Magento Themes
Magento Themes
Magento Themes

CCL Online Store

About Us

We are providing to our customers the best of the best. We are Gold Partners of the leading Cyber Security Companies such as Avira and Bitdefender and more than 1000 customers worldwide rely on us. We really do offer the best prices on the market about our products, but so is the support we give to our customers.


Rreth CCL


Cosmos Computer Land operon në tregun shqiptar në fushën e elektronikës që nga viti 2002.Që në fillimet e aktivitetit të tij, në bashkëpunim dhe me partnerë të tij në Gjermani i ka ofruar tregut tonë cilësinë më të mirë, markat më me emër në elektonikë; kompjutera desktop të rinj dhe të përdorur, printera, skaner, aksesorë nga më cilësorët.


Zgjerimi i aktivitetit dhe rritja e kërkesës në treg, prej mëse 3 vjetësh na ka orientuar dhe drejt tregut amerikan me markat më të njohura te tij, me një cilësi të padiskutueshme dhe me cmime tepër konkuruese edhe për LAPTOP.

Shërbimi më i sukseshëm i yni, tashmë prej 4 vitesh, është ai USA onlineku klientët tanë mund të porositin tek ne gjithcka që mund të gjejnë në web-site amerikane dhe nuk kanë mundësi ti sjellin. Këtë shërbim, mjaft të suksesshëm, jua ofrojmë kundrejt tarifave tepër të arsyeshme, pasi shfrytëzojmë rrjetin tonë të lëvizjeve.

Tek ne mund të gjeni dhe paisje me qera, një shërbim ky që ua ofrojmë klienteve tanë për minimizuar kostot apo humbjet e kohës për sigurinë e këtyre paisjeve një nga një. Me një staf tepër të specializuar, shërbimet pranë Cosmos Computer Land, kryhen në kohë dhe me cilësinë që tani pothuaj i ka humbur tregut të shërbimeve.