Shopping Cart
0 item

You have no items in your shopping cart.

Magento Themes
Magento Themes
Magento Themes
Magento Themes

CCL Online Store

AVIRA INTERNET SECURITY SUITE, 1PC+1ANDROID/ 1 VIT

Be the first to review this product

Availability: In stock

Regular Price: €44.95

Special Price: €19.00

Quick Overview

AVIRA INTERNET SECURITY SUITE, 1PC+1ANDROID/ 1 VIT

Details

Tashmë jo vetëm në kompjuterin tuaj por edhe në  celularin tuaj Android.

 • Mbrojtje në kohë reale të sistemit
 • Ndalon vjedhjen e të dhënave duke i enkriptuar ato
 • Bllokon sulmet dhe faqet e infektuara
 • Siguron blerjet dhe transaksionet bankare online
 • Mbron rrjetin e pajisjeve tuaja
 • Siguron emailin tuaj
 • Optimizim i firewal|
 • Update të shpeshtë të sistemit
 • Rrit performancën e sistemit
 • Mbështetje teknike në çdo moment

Mbrojtje për Android:

 • Skanim për viruse të ndryshme 
 • Anti-Theft
 • Përgjues vendndodhje
 • Bllokim të listës së zezë së kontakteve
 • Menaxhim të disa pajisjeve nga telefoni

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.