Shopping Cart
0 item

You have no items in your shopping cart.

Magento Themes
Magento Themes
Magento Themes
Magento Themes

CCL Online Store

Bitdefender AntivirusPlus 2018, 1 Liçensë/ 1 Vit

Be the first to review this product

Availability: In stock

Regular Price: €29.99

Special Price: €12.00

Quick Overview

Bitdefender Antivirus Plus 2017, 1Pc/1Vit

Details

Ofron mbrojtje maksimale edhe ndaj sulmeve më të fuqishme , pa ndikuar në shpejtësinë e sistemit tuaj, me performancën më të lartë.

  • Mbrojtje automatike, ndalon çdo sulm në internet
  • Teknologjia e algoritmave deduktivë
  • Impakt Zero në ngadalësimin e sistemit
  • Mbrojtje ndaj vjedhjes së të dhënave
  • Lundrim i sigurt në internet dhe mbrojtje e privatësisë
  • Siguri në çdo transaksion bankar online
  • Skanim për çdo pajisje
  • Menaxhim i paswordeve
  • Raportim në kohë reale sigurisë  së sistemit 

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.