Shopping Cart
0 item

You have no items in your shopping cart.

Magento Themes
Magento Themes
Magento Themes
Magento Themes

CCL Online Store

Bitdefender Internet SECURlTY 2018, 1 Liçensë/ 1 Vit

Be the first to review this product

Availability: In stock

Regular Price: €49.99

Special Price: €14.00

Quick Overview

Bitdefender Internet SECURlTY 2017, 1 Liçensë/ 1 Vit

Details

Siguria në internet është ndër shtyllat kryesore të sigurimit dhe mbrojtjes gjatë  experiencës suaj në internet.  

 • Mbrojtje automatike, ndalon çdo sulm në internet
 • Teknologjia e algoritmave deduktive
 • Impakt Zero në ngadalësimin e sistemit
 • Mbrojtje ndaj vjedhjes së të dhënave
 • Lundrim i sigurt në internet dhe mbrojtje e privatësisë
 • Siguri në çdo transaksion bankar online
 • Skanim për çdo pajisje
 • Menaxhim i paswordeve
 • Raportim në kohë reale i sigurisë së sistemit
 • Mbrojtje e Firewal| në nivele të larta
 • Mbrojtje e pathyeshme nga Spam më të fuqishëm
 • Kontroll i plotë prindëror në të gjitha pajisjet

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.