Shopping Cart
0 item

You have no items in your shopping cart.

Magento Themes
Magento Themes
Magento Themes
Magento Themes

CCL Online Store

Bitdefender Mobile SECURlTY Android, 1 Liçensë/ 1 Vit

Be the first to review this product

Availability: In stock

Regular Price: €7.99

Special Price: €5.00

Quick Overview

Bitdefender Mobile SECURlTY Android, 1 Liçensë/ 1 Vit

Details

Tashmë mund të siguroni dhe telefonin tuaj android, për të pasur një përdorim të sigurt  gjatë lundrimit në internet, në mbrojtje nga viruse apo sulme të ndryshme.

  • Mbrojtje gjatë lundrimit në internet nga sulme dhe viruse
  • Skanim të aparatit tuaj celular
  • Rritje e shpejtësisë dhe performancës
  • Impakt Zero në jetëgjatësinë e baterisë
  • Ruan të sigurta të dhënat tuaja dhe nuk lejon humbjen e pajisjes suaj
  • Kodim të aplikacioneve tuaja sensitive
  • Lehtësi në përdorim

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.