Shopping Cart
0 item

You have no items in your shopping cart.

Magento Themes
Magento Themes
Magento Themes
Magento Themes

CCL Online Store

Bitdefender Total Security 2018 5 Devices 1 Vit

Be the first to review this product

Availability: In stock

Regular Price: €69.99

Special Price: €35.00

Quick Overview

Bitdefender Total Security 2017 5 Devices 1 Vit

Bitdefender Total Security 2018 5 Devices 1 Vit

More Views

Details

Menaxhoni të gjitha pajisjet tuaja, me ane te nje llogarie, duke pasur kontroll te plote prindëror.

Produkt ideal per familjare apo biznese qe duan kontrollojne dhe sigurojne mbrojtje maksimale per 5 pajisje, te cilat nuk kane Windows Server.

  • Mbrojtje e pathyeshme për Windows, Mac dhe Android
  • Mbrojtje inovative dhe efektive për sulmet Ransomware.
  • Mbrojtje automatike, ndalon çdo sulm në internet dhe Spam më të fuqishëm
  • Skanim për çdo pajisje
  • Performancë e lartë: rrit shpejtësinë dhe jetëgjatësinë e baterisë suaj.
  • Wifi-Advisor per cdo Wifi qe ju lidheni
  • Menaxhim i paswordeve
  • Mbrojtje e Firewall në nivele të larta
  • Kontroll i plotë prindëror në të gjitha pajisjet
  • Mbrojtje të të dhënave , privatësisë dhe Anti-Theft

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.