Shopping Cart
0 item

You have no items in your shopping cart.

Magento Themes
Magento Themes
Magento Themes
Magento Themes

CCL Online Store

KURSE / PUNESIM

CCL ju ofron mundësinë më të mirë për të marrë një zanat si Teknik Kompjuteri dhe Administrator Sistemi. Kurset organizohen pranë servisit tonë duke marrë pjesë në cdo lloj shërbimi që kryhet tek ne. Ju bëheni pjesë e stafit dhe në mënyrën më profesionale të mundshme, ju mësoni cdo ditë hap pas hapi këtë profesion që është ndër më të kërkuarit në treg.

Orari i lirë nga ora 10:00 - 18:00  cdo ditë.

Pagesa 15 000 lek në muaj.

Numri 1-2 kursantë në muaj.