Shopping Cart
0 item

You have no items in your shopping cart.

Magento Themes
Magento Themes
Magento Themes
Magento Themes

CCL Online Store

Servis

SERVIS PROFESIONAL PER KOMPJUTERA DHE LAPTOP

CCL ka servisin më të kompletuar për cdo lloj nevoje që do keni për kompjuter dhe laptop. Kemi stok të konsiderueshm për cdo lloj servisi. Hardisqe të modeleve të vjetra dhe ato më të rejat, motherboard të cdo lloji, ram të cdo lloji, karta grafike nga më të thjeshtat deri tek më profesionalet.


Servis profesional laptopi , riparim i cdo lloj problemi për motherboard, ndërrim bordi në rast
mos-riparimi, zëvendësim ekrani të thyer, tastiere, karikuesi apo harddisku me origjinale